Operationen har gått bra. När Dr. G och Evelina hade ett möte innan inläggning diskuterade dem tillsammans en vårdplan, med eller utan hennes kvinnliga organ? ! Hur ser framtiden ut med och utan. En sådan Endometrios Dr. borde alla ha. Att skapa den respekt och förtroende mellan läkare/patient med EN OCH SAMMA Läkare som de skapat tillsammans mellan varandra sedan 2014/01det borde vara en självklarhet här i Sverige med bl.a en sådan allvarlig sjukdom. Jag säger inte att det inte finns minns väl att jag pratar om min dotters Endometrioserfarenheter. Bara det borde vara en trygghet som möjligen kan skapa ett Lugn hos patienter som hon får med Dr. G I Aten. Att åka hem och veta att han aldrig sviker henne, hon kan ringa och maila sms:@ när som. Nu har han rensat igen och släppt på det som spänt, det som fick Evelina att ge det en chans till var att TEAMET gjorde något som att klippa i nervtrådar, så hon skall slippa den värsta smärtan, eller om hon kommer bli smärtfri, vi hoppas av hela våra hjärtan att det fungerar, hon tror på det och hon vill verkligen att det löser sig. Nu har hon fått nytt hopp, att ta bort allt är hennes desperata åtgärd då ingen verkar bry sig efter vad som hon blivit lovad här i Sverige. Dr. L här på Gyn sade till Evelina när hon låg inne maj 2015 när både min man och jag var där att Evelina har en sådan Endometrios man tyvärr måste op ofta. Jag var på ett möte om LIKVÄRDIG VÅRD förra v och det var så intressant. Jag sög åt mig vartenda ord. Jag brukar vara väldigt tyst i början när jag träffar nya människor men detta gjorde mig så intresserad så jag sögs med. Likvärdig vård, visst låter det bra. Med olika sjukdomar kommer vi aldrig få det då man inte funnit botemedel på ex, Endometrios men LIKVÄRDIG VÅRD handlade även om många andra aspekter, så som olika sociala grupper, etnicitet, vart man bor, utbildning eller ej, barn, vuxna, äldre m.m. Nåväl! gruppen av nya människor verkade jättetrevliga. Hoppas det är ömsesidigt, kan ju bli lite fel när man som jag pratade på första mötet. Kanske jag skall berätta för dem att jag har hörapparater, ibland hör man inte sig själv när det ekar så då blir man lite högljud och det kan uppfattas provocerande kanske. Det märker jag nästa gång hur det känns. Jag kunde bara inte vara tyst i det fallet om likvärdig vård. Kram till er alla. Min besöksklocka visar fel. Den fungerar ej så bra. Min statistik visar 64.000 Pers som läst min blogg hitintills. Kram på er alla.