Jag är så glad vi kunde ge vår dotter en trygg och harmonisk uppväxt. Jag är lycklig över att mina syskon alltid finns där för mig och även vår dotters så underbara kusiner. Kusiner som inte varit avundsjuka på henne över den otroliga uppväxt vår dotter fick. Kusiner vars partner får veta sanning och bra saker om deras andra kusiner. Syskonbarn som ALDRIG skulle gå emellan och göra allt för att syskon inte skulle kunna fungera ihop så det inte skulle kunna vidareutvecklas i mer kärlek pga sitt eget olyckliga liv. Syskon som aldrig är falska, aldrig sviker eller ljuger för varandra eller spelar ut varandra mot varandra genom lögner, manipulationer. Kusiner som inte mobbar sina kusiner pga avundsjuka för de växer upp i trasiga egna familjer, kusiner som inte sprider falska rykten om varandra eller syskon som inte stalkar sina syskonbarn pga självhat och avundsjuka. Syskonbarn som inte klarar av skolan, som hoppar av hela terminer för de är så skadade hemifrån, kommer efter i skolan med ett helt år så de blir ex, ett år försenade med slutbetyg som är så dåliga så de kommer inte in någonstans i sitt eget land på för att få en utbildning för de har inte den intelligensnivån som man behöver här för att komma in, att deras föräldrar ex, måste köpa en utbildning utomlands, eller två då, ex, den första inte passade den låga intelligensnivån, ex, till läkare, och vad blir det av det? Jo! rubriker som: Patient svårt felbehandlad. Det kanske är dessa läkare vi mött i vår dotters Endometriosvård.Vilken tur man har att man inte har syskon som är psykopater eller handhar ngn som helst sinnessjukdom m.m. Ja! vilken tur vi har alltså....... Syskons partner som är fantastiska på alla sätt och vis. Man blir förvånad över att man har sådan tur. Syskon som ex, inte stjäl pengar från förälder när de ex, är som sjukast och ligger vid sin dödsbädd från bankkort där de handlat från på Jysk, bensin från Q8 eller på 7 eleven uppe i *****'''****. Tänk att det faktiskt finns sådana människor, det är skrämmande. Jag är lycklig över det jag fått i livet. Kärlek som gjort mig stark, och några få motgångar gjort mig starkare att hantera SKIT........Jag tror på KARMA.


Konstigt inlägg? Jag vet..... men jag kan inte sova.


Allt detta har jag hört det senaste året från folk man mött, på olika ställen, olika sammanhang, på hur vissa krakar har det, fast tvärtom då. Så TRAGISKT.

Till älskade mamma i sin himmel vill jag säga:
VILKEN TUR DU HAFT MED OSS.


God Natt ! ZZZZzzz!!!