Endometrios-en riksdagsfrågas foto.
MAR13

Manifestation för Endometrios

Offentlig
  • clock
    den 13 mars 2014 kl. 12:00
    För mer än ett år sedan
  • pin
    Riksdagen
    Stockholm, Sweden

15 har deltagit · 11 intresserade
Dela det här evenemanget med dina vänner
Information
PROGRAM för manifestationen ”Endometrios-en riksdagsfråga”.


SAMLING den 13 mars kl 12:00 nära Sveriges Riksdag. Den exakta adressen är Mynttorget. En skrivelse, eller ”öppet brev” ska överlämnas till Riksdagsledamot. Det blir samma skrivelse, som tidigare gått ut till media. Vi delar ut information i skriftlig form (ingen av de medverkande är tvingad att uttala sig).

Kl 14:00 går vi procession rakt ner mot Västerlånggatan och till Järntorget (det är 500 m dit).
Där hittar vi någon mat/fikaplats och har en supertrevlig stund med varandra.

Vid kl 16:00 är vi tillbaka på Mynttorget. Här finns vi till kl 18 (så OM du har extremt svårt att dyka upp kl 12:00: se din chans att vara här med oss någon gång innan kl 18).


Vi tipsar om att skaffa mörkgul t-shirt från tshirtshoppen.se för 99 kr (frakt 29 kr).
Meningen är att den enhetligt gula färgen vi då har, blir just enhetlig och i sådan storlek att den kan användas utanpå jackan/tjocka kläder. På ryggen har vi arrangörer texten ”Endometrios-en riksdagsfråga” och vi uppmanar er andra att ha det samma. Man får, om man vill, ha egna banderoller, eller plakat med valfri text .

Så i väg och skaffa en rejäl textil-och/eller vattenfast penna!!

Det dyker upp mer information, så kolla denna sida då och då.Arrangör: Ann-Louise Mari Ferrou (Östergötland) och Tina F. Stenehjem (Västra Götaland).
Vi svarar på Fb-sidan ”Endometrios-en riksdagsfråga”.

Jag till höger & den som ville vara med på min Manifestation överlämnar brevet.

På vår gemensamma sida Endometrios en Riksdagsfråga på fb har hon skrivit att detta skedde 2013, förmodligen för att hon har mindervärdeskomplex och låter andra tro att det var hennes initiativ och tagit bort mig på alla mina privata bilder där. Sidan på fb var även min idé för att jag ville sprida min Vision på vad som komma skulle. Hon hade förmodligen baktankar med att erbjuda sig göra fb sidan för när vi kom hem från Manifestationen mars 2014 kom jag inte in på den som admin längre. Jag försökte få tag i henne via mail och olika sätt för att få svar på vfr jag inte kom in där som admin längre, det tog månader men sedan svarade hennes man om hot om polis och att jag trakasserade dem. Jag fick aldrig något svar vfr jag togs bort som admin, vet det ännu inte idag. DET ENDA JAG VET ÄR ATT VI INGET OTALT HADE PÅ NGT SÄTT UTAN EN FIN RELATION. Förmodligen ville hennes lilla hjärna ta äran för min vision. Jag har fått så många frågor och mail om detta från många som vet jag var Grundaren till denna Endometrios manifestation utanför sveriges riksdag som skulle ske varje återkommande år. Nu har ni fått svar och ja! Jag beklagar också men nu vet ni att jag har ett nytt projekt på G som blivit Offentliggjord i dagarna. Jag har informellt grundat den sedan September och nu får vi se om hon snor det med ifrån mig eller ngng annan.