Blev snopen i morse när jag läste mina mail, trodde det var reklam så jag var nära att trycka bort det när jag såg namnet, en av våra största dagstidningar har fått veta om min Endometrios-blogg. Någon har rekommenderat att läsa den då det snart är Endometriosens månad som de skall skriva om. Jag vart så glad och jag har ju massor att säga. HEN frågade hur framtiden ser ut och vad skall man svara på det mer än att det inte finns någon vårdplan en vårdplan som kom av sig kan man väl säga. En vårdplan från en annan läkare, till ett annat Landsting som inte blev av......Vi hade en jättebra dialog. Jag fick höra att det borde finnas fler anhöriga som mig m.m och det berörde mig för i dagsläget som jag sade börjar min energi ta slut då jag har min cysta på hjärtat (kan vara från min Endometrios, en läkare sade det på Hjärtintensiven när jag låg där för ett par år sedan) som tur är växer den inte för tillfället, den är på 1,5 cm. Ibland blir jag lite trött men jag kommer aldrig sluta kämpa för min dotter tills hon får en Läkare som hon kan känna sig trygg med gällande hennes Endometrios. En läkare som vet vad VÅRDPLAN betyder. Om ni visste vad jag vet hur hon känner i nuläget. Evelina har APC också och får INTE använda många preparat som kan vara viktig för att kunna hantera Endometriosen. Jag satt och läste hennes Journaler igår, viss läkare har varit så klok här i Norrköping och skriver att DET ÄR INTE AKTUELLT med det och det preparatet för Evelina har APC. Vissa läkare nonchalerar hennes APC m.m. Jag kommer skriva delar ur hennes Journaler framöver. Har fått tillstånd att göra det. Evelina har själv en Blogg som hon skriver i. Fick mail från Linköping att Evelina nu är överförd till Norrköping, fast det har Evelina redan gjort själv då vi väntat så länge på att få det gjort från Linköping. I mailet fick vi läkarens namn som hon skall ha här. Jag ringde avd, frågade lite om personen ifråga. Sköterskan gav mig info vad HEN specifikt kan och sedan googlade jag. Bra med Google. SÅ! nu vet vi vad vi har att vänta oss jag och Evelina på det första besöket när det nu blir, sedan beror det ju på VAD Linköping sagt om MIG och min dotter när Läkaren i Linkköping förde över henne, jag vet hur saker och ting går till nu för tiden om man inte är PROFESSIONELL i sitt yrke. Jag tolkade av mailet att Evelina inte lär bli kallad i alla fall. Det skall bli intressant om och se om Evelina alls kommer få en tid eller hjälp alls när Evelina ringer för att be om en tid. Kommer HEN alls vara anträffbar, kommer Evelina alls få en tid hos ngn annan i så fall? För ni skall veta att Evelina ännu inte fått ngt intyg från Läkaren i Linköping som Evelinas Arbetsgivare bad om, vem som brister med det? sköterskan eller Läkaren? han kanske inte fått den informationen och det får vi aldrig veta.

Tidningen kommer kontakta oss längre fram då jag vill vänta in vad som händer här i Norrköping på besöket. Jag lär märka hur Evelina blir bemött hos den ny läkaren OM HON NÅGONSIN BLIR ANTRÄFFBAR FÖR MIN DOTTER MED SVÅRASTE GRADEN ENDOMETRIOS som bara hänger i ett skört snöre i SVERIGES POLITISKA ENDOMETRIOSDJUNGEL......

Ursäkta om det finns stavfel eller är osammanhängande, jag är så trött på skiten för tillfället. Min bok är klar men måste ändra i den eller fylla på.

OBS! Detta är min blogg, mina känslor och mina ord. Straffa inte Evelina på sina besök med att bemöta henne. Jag gömmer mig inte bakom min blogg med att skriva det jag gör, när jag slutat respektera någon kan jag säga vad som helst i ditt ansikte. Sådan har ni gjort mig. TACK!