Ibland går det bra och ibland mindre bra och vissa dagar inte alls, som idag. Döden detta år har gjort att jag fokuserar mer på att verkligen fånga var dag. Verkligen ta till mig att våra liv är en stor gåva. Jag tror även på att vi får flera möjligheter att att leva om flera ggr fast vi inte minns det, vi kan känna av fragment, jag känner av att jag levt under 1700-talet och 1800-talet. Vissa minns men det är få. Ser ett program "MITT BARNS TIDIGARE LIV" kanal 7, 22.00 måndagar, där barn minns sina tidigare liv och kan identifiera sig själva med namn, yrke, föräldrar, syskon, var de bodde och hur de dog. Då kan de vara runt 3 till 4 år när de börjar sätta ord på sina rädslor. Föräldrarna börjar googla deras förra namn och allt stämmer och även få se hur de såg ut då och man kan se att de har drag av sitt forna utseende. De till och med använder ord som inte ens föräldrarna vet vad det betyder. Jag (vi) sörjer både mor och vår vovve, de somnade in med 4dgrs mellanrum. Jag tror på att vi syns igen, absolut, tills dess vill jag inte förstöra mina dagar på smuts. Kram därute.

LEV !!