Det kostar på att tappa ödmjukheten. En del är född elaka är alltid elaka 24-7 oavsett och mår bra av det men när jag tappar tålamodet med bemötandet mot min dotter i Endometriosvården så tappar jag till slut tålamodet och bemöter dem otroligt elakt och mår jättedåligt av mitt låga beteende men ångrar inget längre då jag förstått att det börjat bli en maktkamp från LÄKARNA på mig SÅ ATT EVELINA STRAFFAS AV DEM. Jag är inte en sådan person men så har de fått mig till att bli. Mig kommer man till i förtroende. Har stöttat och lyssnat på många i mitt liv. Folk litar på mig. Innan vi vart illa behandlade på Akuten då Evelina låg i Endometrios smärtor på en av sofforna i fosterställning var jag ödmjuk mot alla läkare och jag litade på varenda en när vi sökte vård för Evelina då vi ännu inte visste vad det var som hon led av, även om läkarna sade en massa konstigheter till Evelina och oss MAN VÅGADE INTE SÄGA IFRÅN ELLER IFRÅGASÄTTA men när jag kom hem med en obehandlad dotter för tusende gången med en massa anhörigångest som innerst inne visste hon fått min Endometrios, så många gånger jag berättade för alla läkare vad jag var säker på vad det var hon led av (INTE MÅNGA VISSTE VAD ENDOMETRIOS VAR SÅ JAG FICK FÖRKLARA men MAN FÅR INTE KOMMA HÄR OCH KOMMA OM DIAGNOS TILL LÄKARNA OCH JAG VAR ALDRIG NÅGONSIN OTREVLIG) kände jag varje gång att jag/vi svek Evelina och gick igenom allt och tänkte inom mig varför jag inte svarade si eller så eller jag kunde åtminstone ha sagt ifrån för att visa Evelina att SÅ SKA MAN INTE LÅTA SIG BEHANDLAS AV LÄKARE inte av ngn alls men vågade inte för de har sådan makt då patienten är i otroligt underläge i sin beroendeställning man kan göra en mer begriplig jämförelse: är man otrevlig mot EN lärare DET SPRIDER SIG SOM EN LÖPELD BLAND DE ANDRA LÄRARNA och oavsett om man har MVG på alla prov så blir slutbetyget G.  Nu sviker jag inte min dotter mer, tänker inte vara rädd mer för det har inte varit ngn skillnad på er innan min blogg eller efter hur Evelina blir bemött JAG ÄR SÅ ARG FÖR ATT EVELINA BLIVIT SMUTSKASTAD OCH FÖRTALAD DEN SENASTE TIDEN I JOURNALER.   UPENBARLIGEN fortsätter läkarna vara ena ****** mot Endometrios kvinnor. VI MED ENDO pratar ständigt med varandra. Jag hör inte en enda solskenshistoria och det kan bero på att de som får hjälp, inte blir kränkta, nonchalerade m.m, vad vi nu blir utsatta för, är ju nöjda så de behöver ju inte prata av sig & Grattis till dem.  Det är flera månader sedan vi lämnade in rättelser för Journal ändring för henne, där de skrivit grova fel SOM KAN PÅVERKA Evelinas KOMMANDE VÅRD FÖR NGN VÅRDPLAN FINNS EJ FÖR HENNE så nästa vårdtillfälle kan bli en riktig soppa. Nåväl! Jag har mailat och frågat men ännu inget svar på VART JOURNAL ÄNDRINGEN TAGIT VÄGEN. Det blir spännande att se hur lång tid det tar både med svar på mailen  och NÄR VI FÅR DE RÄTTADE JOURNALERNA.