Tack till era alla som mailar mig om allt möjligt som denna Blogg innehåller. Senaste dagarna har jag fått flera mail där ni har informerat om era Journaländringar där vissa fått det ändrat efter några v några har fått väntat flera månadet och i 2 fall har det gå över ett år och den ena av dessa två har inte hört ännu ngt efter 4 1/2 år. Jag svarar alltså här till er eftersom så många som över 100 000 läser och följer min blogg. Nej! Jag har ännu inget svar fått från den ansvariga om hur det går. Jag och min familj har gjort lite PARODI på den allvarligaste saken i hennes Journal. ATT HON HAR GRAVIDITETSSMÄRTOR dvs att HON ÄR GRAVID FAST HON ÄR OFRIVILLIGT BARNLÖS. Parodin innefattar även lite som att det inte är bra att missbruka morfintabl när man är GRAVID. I Journalen förtalas Evelina till övrig vårdpersonal att hon inte ska få mer morfintabl. VI MED FLERA UNDRAR ÄNNU GRUNDEN TILL DETTA. LÄS MINA TIDIGARE INLÄGG. DET ÄR EN GROV ANKLAGELSE. DET ÄR INTE OFTA DET SKRIVITS UT MORFIN UNDER ALLA DESSA ÅR OCH DÅ HAR EVELINA ALDRIG ENS BETT OM DET. DET HAR ORDINERATS AV LÄKARE MED ANDRA TABL SAMTIDIGT FÅ GGR FÖR ATT FÅ BORT SMÄRTORNA MEN DET HAR EJ HJÄLPT SÅ DÅ HAR HON SLUTAT TA DEM DÅ VÅRAN LÖSNING VARIT ATT OPERERA HENNE I Aten. Så ni alla! NEJ INGEN INFO OM ATT JOURNALÄNDRING SKETT ÄNNU. SÅ BLIR ENDOMETRIOSDRABBADE BEHANDLADE, EN DEL AV DEM.