När jag för snart 2 år sedan startade denna Endometriosblogg tänkte jag att det kommer bli svårt. Jag är så dålig på detta med datorer och hur svårt är det då inte för mig att starta en blogg som jag ville skulle bli fin, jag ville inte att bloggen skulle se ut osammanhängande hit och dit med plock här och där. Allt på denna blogg som den ser ut idag har R.O på Internetservice AB hjälpt mig med när jag inte kunnat själv, för jag har velat försöka och lära mig. Jag vill tacka R.O av hela mitt hjärta för ditt tålamod och din stora hjälp när jag bett om den. Jag älskar min Blogg mer och mer och den betyder så mycket för mig då den varit som en terapihjälp och samtidigt blev den mer besökt än jag någonsin kunnat tro för många andra med Endometrios och för dess familjer. Jag hade nog inte haft kvar den om jag inte fått den service jag fått med att bygga upp den som den ser ut idag. Så stort tack för ditt tålamod när jag bett om hjälp.

              Tack!