Nu har vi äntligen blivit klara med det. Vi har inte träffats så mycket för att ändra resten. Nu är det i alla fall gjort och när jag skulle skriva ut det så tryckte jag fel så det försvann. Jag får skicka kladden, det set inte så trevligt ut men jag är ju inte så trevlig när det gäller detta bl.a GRAVIDSMÄRTOR, Evelina är inte "TYVÄRR" då gravid, OCH du Doktorn !!! jag är inte missnöjd med den "Svenska Sjukvården" som man också spetsat till Journalen med huruvida det är relevant om jag nu skulle vara det, vad gynnar det Evelinas Journal, jag är "stolt över vår Svenska sjukvård" men så går det när man vill tolka illa, när man får till sig en dialog som skall framföras, det säger mkt om den som mottog informationen hur man är som individ, NEGATIVtänk. JAG SADE DÄREMOT: JAG ÄR MISSNÖJD MED den Svenska ENDOMETRIOSVÅRDEN, vi är många som är det, vi endometriossystrar PRATAR med VARANDRA för vi mår dåligt av hur vi inte blir hjälpta, HUR vi blir emottagna, misstrodda, misstänkta missbrukare och allt man säger och tror om oss, Journalerna är missvisande för ngn smart Endometriosdoktor förmodligen blandar ihop oss med ngn annan som lyckligtvis är gravid som har Gravidsmärtor och i hennes står det nog ENDOMETRIOS-SMÄRTOR. JAG HAR ÄVEN KOPPLAT IHOP VARFÖR EVELINA FICK ÅKA HEM FRÅN LINKÖPING SOM EN AVLÖNING när hon kom med ambulans dit FÖR ATT DET INTE FANNS NGN LÄKARE PÅ GYN sade dem, och inte kunde ge hennes smärtlindring, jo det skall jag tala om att det beror på vad Gynläkaren tror om Evelina när man läser Journalen. Så alla som läser detta: kolla era Journaler, det är rena rama: Hur var det nu? äh! ja hitter på nåt, ser bra ut, att jag är engagerad, bla, bla, bla.......ENDOMETRIOSVÅRDEN. Jag är säker på att det finns bra ENDOMETRIOS <3 LÄKARE. Vart finns ni. Den senaste Evelina har nu, han som hon skulle få från början i Linköping för ett och ett halvt år sedan, det var i alla fall meningen, han verkar bra enl. Evelina och han skall vara väldigt duktig, enligt L.H därför ville L.H att han skulle ta hand om Evelina p.g.a hennes svåra Endometrios som med det skapa ett Op-Team. Ja! Jag är en bitter och arg Endometrioskämpe.