Evelina ringer mig en kort sekund vid ca: 10.30, jag var upptagen men ringer snabbt upp. Hon fick en jättefin ursäkt för att han inte hade kontaktat henne föräns nu. Det var fint gjort tyckte Evelina och det tycker jag med. Min man är i Grekland så han kan inte uttala sig men vi kommer prata med honom ikväll, han tycker säkerligen lika dant. Evelina kände att de hade en fin dialog, han bejakade henne, och bara det är viktigt som Endometriospatient (jag kan bara prata för henne och hennes Endometrios) att känna en trygghet i att läkaren visar förståelse med ärlighet i kunskapen kring hur *lurig* Endometrios är, så kände Evelina, han vet hur lurig Endometrios är (hennes känsla) Allt i samtalet gick väl. Hon bad att få ha honom nu, som hon skulle haft från början, det var en av orsakerna till att hon flyttades över av Dr. Gynekolog L från Norrköping, p.g.a att Dr. L rekommenderade honom varmt p.g.a dennes läkares Endometrios-Kompetens, den kompetensen Dr. L sade de inte hade i Norrköping. I vårat samtal märkte jag att Evelina hade ett nytt lugn efter samtalet med denna nya Gyn, Dr. En trygghetskänsla över att veta vem man skall och kan och får kontakta när behov finns. Jag som Mamma tackar honom av hela mitt hjärta. Verkligen! Nu hoppas vi att skoven håller sig borta också, ett tag i alla fall, för det kroniska blir man ju heller aldrig av med. Vi har kollat runt på varma Ull-Mammelucker inför vintern, så hon håller sig varm, visst är de dyra, men vi gör allt för att hon skall jobba, hon säger att hon har legat tillräckligt i flera år sammanlagt i sin säng. Nu är hennes nästa mål att ÄNTLIGEN kunna flytta hemifrån, Endometriosen har hindrat henne alltför länge för det. Nu hoppas vi vid Jesus & Gud, skyddsänglar och våra vägledare att de leder vägen dit och till hennes självständighet, när man är 29år skall man INTE bo hemma, av en anledning lät våra vägledare se till att vi byggde en lägenhet i vårat hus åt henne när vi byggde detta hus.

Till alla ni som besöker min blogg och då menar jag verkligen ALLA, 3000 besök på bara några dagar är helt otroligt, jag fattar det inte. Jag vill informera om att jag hittat lite ny information på utländska sajter, skall försöka hitta ett bra översättningsprogram, så ni förstår det mesta.

Kom på att om kanske ett år har jag haft 200 000 besökare hit till min Endometrios Blogg och det är så många som man antar har Endometrios i Sverige, fast jag tror det är många fler, garanterat, då alla inte har fått sin Diagnos. Jag önskar alla intresserade läkare få åka på kongresser om Endometrios, även får åka iväg och lära sig operera Endometrios på OLIKA SÄTT, det går ju inte att läsa sig till det precis HUR MAN GÖR, eller hur?

Trevlig helg alla underbara besökare men vem vet, vi kanske hörs i helgen, you never know @-}--