Nej det skapar dem själva. Min dotter blir bara straffad där för att hon har Endometrios.

Morgonens samtal var rena rama parodin. Läkaren som vi misstänker UNDVIKER Evelina gör det, han har inte sagt det själv, det är vår känsla av sköterskornas information till henne när hon ber om en telefontid till Dr. Hen. I dag fick vi det bekräftat. ( Den hon haft istället har varit mkt speciell, skrivit fel om Evelina i Journalerna, NEKAT henne den operation hon vart överflyttad till Linköping för, det värsta var att Evelina hade Graviditetssmärtor EVELINA KAN INTE BLI GRAVID och en massa annat som inte stämmer, det skall de ändra men Evelina har inte fått de NYA Journalerna ännu och det är länge sedan nu ) Senaste informationen var att hen var upptagen en hel månad men i morse sade sköterskan att hon skall be Dr, Hen skriva intyget och vad hon sedan svamlade om fattar varken jag eller vår dotter, vi vet nu att Dr, Hen finns på PLATS. I ställer för att Dr, Hen tar upp telefonen, ringer samtalet till Evelina, hen som lovade att hon kunde kontakta hen vad som än gällde, första och sista gången hon fick förmånen att prata med hen efter 1 1/2 år. Det har inte skett mer då hon bett om ett samtal med hen som inte varit ofta. Dr. Hen beter sig som om Evelina är en mkt hemsk person och ringer var dag på detta sätt men jag är säker på att det är JAG SOM ÄR DERAS AKILLESHÄL, jag som gett upp att vara snäll, efter det som hände med sköterskan på Akuten i Norrköping när vi fick utskällning för att en Dr. på en vårdcentral skickat Evelina dit på en akut remiss ( berättelsen finns i min krönika här på bloggen) efter det gav jag upp att vara tillmötesgående, det var dags att ställa krav för att min dotter skall få hjälp. Det har inte hjälpt men jag har tappar respekten. Jag vill på detta sätt, dvs mitt obehagliga kravfulla beteende visa Evelina att hon måste lära sig ifrågasätta och inte ta emot när det gäller hennes endo, de senaste gångerna har hon till slut börjat säga ifrån än att bara lyssna och tacka, FÖR MINNS VÄL, MAN ÄR I UNDERLÄGE I DERAS MAKTPOSITION av deras hjälp, så vi har tagit emot utan att säga ifrån. NU är det glasklart att hon blir straffad för mitt agerande, min blogg för nu kan de inte gömma sig när de kläcker ur sig vad som helst så jag tror de är mkt rädda och straffar Evelina med att undvika henne. Då sticker man huvudet under armen glömmer både etik, moral. Vi återkommer om vad som sade i samtalet.

OBS!

Jag har läst flera ENDOMETRIOSBLOGGAR där endokvinnor blivit illa skötta, illa behandlade av läkare där de NÄMNT LÄKARNAS NAMN,jag kanse kan hitta en av dessa bloggar. DET ÄR INTE JAG UTE EFTER, JAG ÄR INTE UTE EFTER HÄMND. JAG VILL ALLA SKALL VETA ATT DET *ÄR SÅ HÄR ENDOMETRIOSKVINNOR BLIR BEHANDLADE OCH ATT ENDOMETRIOSVÅRDEN I SVERIGE ÄR KNAPPHÄNDIG*. DE NATIONELLA RIKTLINJERNA SOM VI FICK IGENOM OCH SOM SKALL VARA KLARA NÄSTA ÅR SOM SKULLE KOSTA 6MILJONER ATT GENOMFÖRA, 6 YNKA MILJONER, KOMMER INTE ÄNDRA PÅ NÅGOT SÅ LÄNGE MAN INTE FORSKAR FRAM ETT BOTEMEDEL. Som en läkare sade: kvinnor med mensvärk bl.a bl.a bl.a......... :-!