På bara en enda vecka har jag haft 2000 besök på min hemsida. På hela Augusti hade jag så mycket som 11.027 träffar. Helt otroligt!!  (y)  fatta den, jag når ut till så många.
Jag når ut till fler och flera och det är syftet. Jag ber alla om ursäkt att jag inte godkänt allt ni skriver men ge inte upp, det kommer. jag har så många att gå igenom bara. Det  har varit väldigt mycket som ni vet. Tack alla som kommer in för att hälsa på och är intresserade av vårt Endometrios Familje-Liv. Kommer berätta om Evelina när jag fått mer information från dem. De var tröttanär dem kom hem. Jag ser i alla fall att Evelina fått hopp igen, smärtan från helvetet som hon hade innan de åkte till Aten ser vi inte så mkt av mer än operationssmärtan, hon är väldigt svullen på magen ännu. Vi håller tummarna nu.

I dagarna skall vi söka efterhandsbesked och det är Linköping som skall avgöra om vi får det beviljat eller inte. Återkommer om det beslutet längre fram. Handläggningen brukar ta 3-6 månader via FK. Enligt lag har Sveriges Riksdag beslutat att det skall ges besked inom 3 månader.

God natt!

Från en sömnlös Endometrios mamma.