Men för dem som har Endometrios, dem har stora problem med att ha samlag, kanske inte alla, men för de flesta och det beroende på hur långt kvinnosjukdomen fått husera, innan man ställt diagnosen som kan ta 8-10 år, vår dotters diagnos fick hon efter mkt längre än så, hur den sitter, för den är olika på oss, den är individuell. I dag är samhället mer än någonsin sexfixerat. Man är säker på att det beror på det stora utbudet på nätet, det lätt-tillgängliga. Sex har trissats upp så dant så att det blir bara sjukare och sjukare, vidrigare och vidrigare och skadligare och skadligare. Det var någon som sade till mig: att för er med Endometrios blir det väl då svårt att behålla en karl, eftersom ni inte kan "hejsan hoppsan" som alla andra. Den mannen ville i alla fall förstå vad Endometrios är, han verkligen lyssnade och frågade massor, men inom mig insåg jag att det som skrivs i media, att Sex blivit en snedvriden katastrof, förspel vart tog det vägen, efterspel likaså, nu förstår jag, att med hans enda, viktiga, spontana, praktiska tanke var " hejsan hoppsan " jag frågade vad han hade gjort om hans fru fick Endometrios, jag vet inte så här nu, för jag älskar henne jävligt mycket men hade hon haft sjukdomen när vi träffades och det var svårt och smärtsamt när vi hade sex hade jag nog förr eller senare backat. Men det verkar finnas undantag och tittade på min man. Jag: Ingen kommentar, STOPP & BELÄGG !! Jag tänker på vår dotter då, som jag ägnar bloggen åt, hur livet ser ut med Endometrios för henne, jag kan bara prata för henne. Det är svårt att träffa någon, då sexmentaliteten är i tiden år 2016 . Hon har gett upp att ens träffa någon för länge sedan. Det gör ont i själen, för där är det ju tyvärr inget " hejsan hoppsan" hon säger att det finns inga sådana män idag som pappa, som älskar dig villkorslöst mamma. Ett råd till alla HEJSAN HOPPSAN, kör så länge ni kan för man vet inte hur morgondagen ser ut.

Lycka till!