När man blir frustrerad blir man lite argsint. Så Gabriel, ta inte detta personligt men jag kan inte låta bli att bli lite sur på dig. Vi med Endometrios tycker man bör lägga tid och rum på Endometrios, vi är en eftersatt hälsogrupp som lider. Jag vill inte vara otrevlig på något vis. Jag förstår inte bara "syftet" att du vill veta svenska folkets sexvanor. Finns det någon grundtanke? kan det gynna folkhälsan? jag undrar verkligen. Det finns så många sjukdomar som bör prioriteras före våra sexvanor, pengar som kan användas till viktigare saker. 

Ja du HÄLSOminister Gabriel Wikström, eller skall vi kalla dig SEXministern nu.

Min STORA fråga till dig är viktigt för oss med ENDOMETRIOS, för många av oss kan inte ha SEX och har vi SEX så gör det ont så vi får avbryta samlaget för att lägga oss i fosterställningen för vi har sådana j-a kramper, för några få med Endometrios går det ännu så länge bra, beror på i vilket "skede" ens Endometrios är i. Kommer du fråga oss om vårat sexliv? våra män, pojkvänner? kommer du det? Jag är på, tror nog flera är det men du har nog himla mycket att göra för oss med endo först för att få det resultat du vill ha, eller?

Att du vill veta Svenska folkets sexvanor, det är för mig ett skämt, om inte en djävla allvarlig kränkning mot oss med Endometrios, LÄGG FÖR F-N dessa pengar på ENDOMETRIOS-forskningen i stället. Jag brukar aldrig svära i min blogg och dessutom är jag 110% född med sosse-dna:n men: Aja! baja! Ta det inte personlig men hur tänkte du där? hur kom du på idén? Jag förstår bara inte.